Consulten

Consulten en behandelingen bij Centrum Kenko

 

In een consult wordt eerst bekeken welke werkwijze het beste bij u aansluit. Consulten kunnen online en live plaatsvinden. In een online consult leert u hoe u uzelf kunt masseren om de levensenergie beter te laten stromen. Daarnaast krijgt u in elk consult (zowel online als live) Tao yin en/of Chi kung oefeningen mee en zal er een voedingsadvies gegeven worden ter ondersteuning van het herstel- of verbeterproces.

Acupunctuur

In het westen komt acupunctuur steeds meer in de belangstelling. Toch zijn er nog veel vragen rondom acupunctuur en de Oosterse geneeskunde waar zij een onderdeel van is.

In een gezond lichaam herstelt het evenwicht in energie zich gemakkelijk.

Bij ziekte is dit evenwicht verstoord en krijgen sommige delen van het lichaam te weinig energie. Ook kunnen energie blokkades ontstaan, wat zich kan uiten in pijn, emotionele disbalans en uiteindelijk ziekte van de organen.

Bij een acupunctuur behandeling worden naalden gezet in punten op de meridianen om de doorstroming van energie en de bloedcirculatie te stimuleren, of te balanceren. Dit brengt het lichaam weer in evenwicht, zodat het zichzelf kan herstellen.

Kosten: Een acupunctuur behandeling kost € 65,-
Door veel zorgverzekeringen wordt dit geheel of gedeeltelijk vergoed.

Neem contact op voor een afspraak

Letterlijk betekent shiatsu ‘vinger druk’

Net als acupunctuur, werkt deze massagevorm op de meridianen en gaat er van uit dat dieper gelegen delen van het lichaam, de organen, maar ook emoties, beïnvloed kunnen worden door de huid te behandelen. De energie in het lichaam wordt zo weer in evenwicht gebracht zodat het zichzelf kan herstellen.

Shiatsu heeft een vitaliserende werking op de huid, maakt de spieren soepel en stimuleert de bloedcirculatie. Het heeft een gunstige werking op het zenuwstelsel, de hormoonhuishouding en de spijsvertering.

Kosten:  Een shiatsu behandeling kost € 65,-

Door veel verzekeringen wordt het geheel of gedeeltelijk vergoed.

Neem contact op voor informatie of een behandeling.